Sokkoló felvétel készült: kisiklott egy vonat Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló felvétel készült: kisiklott egy vonat Szegeden

Vasárnap délután a Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat egyik mozdonya és egy személykocsiaja Szeged–Rókus állomáson kisiklott – írja a Mávinform. A balesetben nem sérült meg senki.

A Mávinform közelménye szerint még vasárnap délután a Szegedről 15:21-kor Békéscsabára indult személyvonat egyik mozdonya és egy személykocsija Szeged–Rókus állomáson kisiklott. A balesetben nem sérült meg senki.

A szegeder.hu olvasója által készített videón az látható, hogy a vonat éppen befutott Rókus állomásra a nagyállomás felől, majd egyszer csak a szerelvény második tagja, egy 430-as soroztú villanymozdony leugrik a sínről, majd egy szikrázást követően a szerelvényt vontató mozdony ott is hagyja a siklott mozdonyt és a kocsikat és fut tovább.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vonatkisiklás

katasztrófa

vasút közlekedés