Vonattal ütközött egy autós: hárman haltak meg a szörnyű balesetben

MTI   
  Megosztom
Vonattal ütközött egy autós: hárman haltak meg a szörnyű balesetben

Hárman meghaltak, amikor a fénysorompó tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott egy autó csütörtökön 12 óra 20 perckor Csákánydoroszló vasútállomás mellett, és összeütközött a Szentgotthárdról Szombathelyre közlekedő személyvonattal - közölte a GYSEV szóvivője.

Rázó László közleményében úgy fogalmazott: az első vizsgálatok szerint az ütközés következtében a személyautó utasai közül hárman életüket veszítették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. Az érintett szakaszon a vizsgálat idejére szünetel a vonatközlekedés, az utasokat Csákánydoroszló és Alsórönök állomások között vonatpótló autóbuszok szállítják. A rendőrségi információk szerint, a baleset során az autóban ülők kirepültek a járműből, amit az ütközés után maga előtt tolt a szerelvény. A területet átvizsgálják.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

vonatbaleset

autóbaleset

fénysorompó

tilos jelzés

csákánydoroszló

szombathely

szentgotthárd

vonat

gázolás