Ilyen idő lesz a hosszú hétvégén: erre készülj, ha bárhová is indulsz!

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyen idő lesz a hosszú hétvégén: erre készülj, ha bárhová is indulsz!

Nyugodt őszi napok elé nézünk, a ködön kívül semmi se ronthatja el a kedvünket, még éjszakai mínuszokkal sem kell számolnunk.

Szerdán sok napsütésre számíthatunk, kevés felhő lesz az égen, csapadék sehol sem várható. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 12 és 17 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet - olvashattuk az Időkép előrejelzésében.

Csütörtök reggelre is többfelé képződhet pára, köd, illetve újra többfelé lehet gyenge fagy. Napközben ugyanakkor derült, napos időben lesz részünk, csapadék továbbra sem várható. A déli-délkeleti szél Sopron környékén megélénkülhet. A csúcshőmérséklet 12 és 17 fok között alakul.

Pénteken folytatódik a napos, csapadékmentes idő, de reggelre ismét sokfelé párássá, ködössé válhat a levegő. A Dunántúlon és délen helyenként élénk lehet a délkeleti szél. Délutánra 13 és 18 fok közé melegedhet a levegő.

Így tervezzünk a hosszú hétvégére szabadtéri programot!

A hétvégén is sok napsütésben lesz részünk, eső, zápor továbbra sem várható. Hajnalra, reggelre sokfelé pára, köd képződhet. Napközben többfelé élénk, helyenként erős lehet a délkeleti szél. Délutánonként 13 és 18 fok között alakulhatnak a maximumok.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

köd