Híre ment a szenzációnak: kihagyhatatlan látványosság Dubajban a Magyar Pavilon

HelloVidék   
  Megosztom
Híre ment a szenzációnak: kihagyhatatlan látványosság Dubajban a Magyar Pavilon

A Magyar Pavilon bekerült a “7 kihagyhatatlan expó látványosság” közé Dubajban. A világkiállítás nyitása óta számos helyi médium, utazási blogger, influenszer látogatta meg a Magyar Pavilont és osztott meg tartalmakat saját social felületein.

Az egyik népszerű helyi közösségi csatorna (Gulfbuzz) válogatása alapján pedig a „7 kihagyhatatlan expó látványosság” közé is bekerült az orosz, német és holland pavilonokkal egyetemben.

Címlapkép, fotó: MTÜ

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

dubaj

magyar pavilon

világkiállítás

gyógy-és termálvizek

aqua roots of hungary