Kisiklott egy villamos Szegeden: apró hiba okozhatta a balesetet

HelloVidék   
  Megosztom
Kisiklott egy villamos Szegeden: apró hiba okozhatta a balesetet

Péntek este történ a városban a baleset, kisiklott egy 3F-es jelzésű villamos. A szakemberek szerint egy apró hiba okozhatta a problémát.

A szegeder.hu számolt be az esetről, mint írták 18 óra körül történt a baleset, ezt a helyszínen dolgozó egyik szakembertől tudták meg. Az eset a Bajai úton történt, ahol a 3F-es villamos keresztezi a békéscsabai vasútvonalat.

A balesetet az okozhatta, hogy a Fonógyári út felé 5 kilométerórás sebességgel tartó villamos második (azaz hátsó) forgóvázának jobbos sínfékje rázkódás miatt megakadhatott a villamosvonal sínjének egyik pontján, majd emiatt az akadás miatt a forgóváz félig leesett a pályáról. Persze ez csak a helyszíni teória, még lehet pontosítás. Kis balesetről van szó, úgy tudjuk, hogy a kár is elenyésző.

- írta a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

villamos

szeged

baleset

kisiklás

kisiklott villamos