Csúnya baleset a magyar autópályán: pár perc alatt teljesen kiégett a luxusautó + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Csúnya baleset a magyar autópályán: pár perc alatt teljesen kiégett a luxusautó + videó

Csütörtökön az M86-os autóúton Vásárosfalu térségében rögzítette az egyik forgalomfigyelő kamera, ahogy egy autó lángra kap, osztotta meg a Magyar Közút Zrt. a közösségi médiában a videót.

Csütörtökön az M86-os autóúton Vásárosfalu térségében rögzítette az egyik forgalomfigyelő kameránk, ahogy egy autó lángra kap, írja a Magyar Közút Instagramján.

A hasonló szituációk során arra kérik az autósokat, ha ilyen helyzetbe kerülnének, akkor minél hamarabb szálljanak ki az autójukból, vegyenek fel láthatósági mellényt, és a szalagkorláton túl, megfelelő távolságból kérjenek segítséget. A leggyorsabb, ha a 112-t hívják, ha a telefon lemerült, vagy nincs térerő, akkor az SOS segélyhívó oszlopokat is tudják vész esetén használni.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m86-os út

magyar közút

baleset

bmw

tűz

közúti baleset

autópálya