Karambolozott a tram-train Szegeden: azóta más baleset is történt

HelloVidék   
  Megosztom
Karambolozott a tram-train Szegeden: azóta más baleset is történt

A Mávinform folyamatosan frissíti a posztját, mert mindenféle dolgok történtek a tram-train vonalán.

Először egy Hódmezővásárhely felől érkező tram-trainnel ütközött össze egy autó szerda reggel Szegeden, a Boldogasszony sugárúton. A Szegeder információja szerint az autó valószínűleg le akart kanyarodni egy mellékutcába, de nem vette észre az érkező tram-traint. A lap olvasója szerint „a vasútvillamosnak csilingelni se volt ideje, az autót 10-15 méteren tolhatta maga előtt”. Az autó vezetője megsérült, mentők szállították el.

Azóta újabb események történtek. Mint azt a Mávinform írja, a szegedi városi közlekedésben baleset és felsővezetékszakadás miatt nem közlekednek a vasútvillamosok, az utasokat a társaság pótlóbuszokkal szállította. Ez kihatással volt a Hódmezővásárhely–Szeged Rókus közötti vasútvillamosok közlekedésére is. A Hódmezőváráshelyről Szeged felé 11:31-kor induló járat helyett a teljes útvonalon pótlóbusszal kellett utazni.

A 002-es szerelvény negyed órát állt Algyőn, emiatt pótlóbuszok közlekedtek Hódmezővásárhely és Rókus vasútállomás között mindkét irányban. Ez a hiba időközben elhárult, így a Rókus állomástól 12:57-kor induló tram-train már közlekedik Hódmezővásárhely vasútállomásig, nem kell pótlóbusszal utazni a Szegeden kívüli szakaszon.

- számolt be róla a szegedi lap.

Azonban a 004-es szerelvény áramszedője Rókuson megakadt, majd a vasútállomás és az Izabella híd között mintegy 50 méter hosszan leszakította a felsővezetéket, ezért

Fotó: MÁV ZRT

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tram-train

szeged

hódmezővásárhely