Karambolozott a tram-train Szegeden: azóta más baleset is történt

HelloVidék   
  Megosztom
Karambolozott a tram-train Szegeden: azóta más baleset is történt

A Mávinform folyamatosan frissíti a posztját, mert mindenféle dolgok történtek a tram-train vonalán.

Először egy Hódmezővásárhely felől érkező tram-trainnel ütközött össze egy autó szerda reggel Szegeden, a Boldogasszony sugárúton. A Szegeder információja szerint az autó valószínűleg le akart kanyarodni egy mellékutcába, de nem vette észre az érkező tram-traint. A lap olvasója szerint „a vasútvillamosnak csilingelni se volt ideje, az autót 10-15 méteren tolhatta maga előtt”. Az autó vezetője megsérült, mentők szállították el.

Azóta újabb események történtek. Mint azt a Mávinform írja, a szegedi városi közlekedésben baleset és felsővezetékszakadás miatt nem közlekednek a vasútvillamosok, az utasokat a társaság pótlóbuszokkal szállította. Ez kihatással volt a Hódmezővásárhely–Szeged Rókus közötti vasútvillamosok közlekedésére is. A Hódmezőváráshelyről Szeged felé 11:31-kor induló járat helyett a teljes útvonalon pótlóbusszal kellett utazni.

A 002-es szerelvény negyed órát állt Algyőn, emiatt pótlóbuszok közlekedtek Hódmezővásárhely és Rókus vasútállomás között mindkét irányban. Ez a hiba időközben elhárult, így a Rókus állomástól 12:57-kor induló tram-train már közlekedik Hódmezővásárhely vasútállomásig, nem kell pótlóbusszal utazni a Szegeden kívüli szakaszon.

- számolt be róla a szegedi lap.

Azonban a 004-es szerelvény áramszedője Rókuson megakadt, majd a vasútállomás és az Izabella híd között mintegy 50 méter hosszan leszakította a felsővezetéket, ezért

Fotó: MÁV ZRT

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tram-train

szeged

hódmezővásárhely