Sokan indultak meg Ukrajnából Magyarország felé: mutatjuk, mire számíthatunk a határátkelőknél

MTI   
  Megosztom
Sokan indultak meg Ukrajnából Magyarország felé: mutatjuk, mire számíthatunk a határátkelőknél

Sokan indultak meg Ukrajnából Magyarország felé - jelentette a közmédia helyszíni tudósítója a csapi vasútállomásról az M1 aktuális csatorna csütörtök délelőtti műsorában.

A nagy forgalom nemcsak a vasútállomásokra, hanem az autós határforgalomra is jellemző, főleg azok a fiatal fiúk szeretnének kijutni az országból, akik "katonakötelesek", mert félnek a mozgósítástól

- mondta.

Hozzátette, a benzinkutakat is ellepték az autósok, mert félnek attól, hogy nem lesz benzin. A boltokban és a patikákban is megnövekedett a forgalom, de az üzletekben mindenhol mindent meg lehet kapni - jelezte. A tudósító információi szerint a reggeli órákban a nyitva tartó bankoknál is sorban álltak az emberek, hogy pénzt vegyenek fel.

A fentiekkel kapcsolatban a rendőrség határinformációs oldala azt közölte csütörtökön, hogy kisebb-nagyobb várakozásra kell számítani mind az öt magyar-ukrán viszonylatú határátkelőhelyen.

  • A két legnagyobb határállomáson, a záhony-csapin és a beregsurány-asztélyin a személyforgalomban egyaránt 1-1 órás torlódás alakult ki Magyarország irányába.
  • A tiszabecs-tiszaújlaki átkelőhelyen két,
  • míg a lónya-haranglábin egy órát kell várakozniuk a személyautóknak a belépésre,
  • a barabás-mezőkaszonyi határállomáson a csütörtök délelőtti órákban félórás volt a torlódás a belépő személyforgalmi sávokon

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

háború

záhony

beregsurány

tiszabecs

lónya

határátkelő

határátkelőhely

határátlépés

ukrajna