Hajmeresztő videón: felháborító, mit művelt az audis a szirénázó mentő előtt az M1-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Hajmeresztő videón: felháborító, mit művelt az audis a szirénázó mentő előtt az M1-esen

Húsz percen keresztül száguldozott egy audis az M1-es autópályán egy szirénázó mentőautó előtt, miközben nem hagyta megelőzni. Az erről készült felvételt a Budapesti Autósok oldal tette közzé.

A Budapesti Autósok egy olvasótól kapta a felvételt, amit utasa rögzített az M1-es autópályán Komárom es Tatabánya között, idén április 14-én, 18:45-19:00 között.

Teljes felháborodásomba írok mert úgy gondolom ez nem megfelelő közlekedési magatartás egy megkülönböztető fény és hangjelzést használó mentőautó előtt

– közölte.

Hozzászoktunk már ahhoz, hogy a közlekedők nem megfelelően viselkednek de ez mindennek a teteje. Bő 20 percen át viselkedett igy az autós mi még emelte a fényét hogy folyamatosan hol egyezményes jelet használva(?), hol pedig az ujját billegtetve adta tudomásunkra, hogy nem engedi hogy megelőzzük és többször is durva veszélyhelyzetet teremtett az autópályán, a kb. 10 cm-es követési távolsággal. Ha ő balesetezik, az autónkba levő súlyos állapotú hölgy ellátása is később történt volna meg. Remélem kikerül és akár online is felismeri magát ez a mihaszna. Személy szerint elvenném a jogosítványát. Köszönöm szépen ha segítenek ebbe és egy picit reménykedve elnyeri a büntetését

– tette hozzá a felháborodott olvasó.

Ítéljétek meg, kinek volt igaza, íme, az ominózus felvétel!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m1

közlekedés

közlekedésbiztonság

szabálytalanság