Hajmeresztő videón: felháborító, mit művelt az audis a szirénázó mentő előtt az M1-esen

HelloVidék   
  Megosztom
Hajmeresztő videón: felháborító, mit művelt az audis a szirénázó mentő előtt az M1-esen

Húsz percen keresztül száguldozott egy audis az M1-es autópályán egy szirénázó mentőautó előtt, miközben nem hagyta megelőzni. Az erről készült felvételt a Budapesti Autósok oldal tette közzé.

A Budapesti Autósok egy olvasótól kapta a felvételt, amit utasa rögzített az M1-es autópályán Komárom es Tatabánya között, idén április 14-én, 18:45-19:00 között.

Teljes felháborodásomba írok mert úgy gondolom ez nem megfelelő közlekedési magatartás egy megkülönböztető fény és hangjelzést használó mentőautó előtt

– közölte.

Hozzászoktunk már ahhoz, hogy a közlekedők nem megfelelően viselkednek de ez mindennek a teteje. Bő 20 percen át viselkedett igy az autós mi még emelte a fényét hogy folyamatosan hol egyezményes jelet használva(?), hol pedig az ujját billegtetve adta tudomásunkra, hogy nem engedi hogy megelőzzük és többször is durva veszélyhelyzetet teremtett az autópályán, a kb. 10 cm-es követési távolsággal. Ha ő balesetezik, az autónkba levő súlyos állapotú hölgy ellátása is később történt volna meg. Remélem kikerül és akár online is felismeri magát ez a mihaszna. Személy szerint elvenném a jogosítványát. Köszönöm szépen ha segítenek ebbe és egy picit reménykedve elnyeri a büntetését

– tette hozzá a felháborodott olvasó.

Ítéljétek meg, kinek volt igaza, íme, az ominózus felvétel!

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

m1

közlekedés

közlekedésbiztonság

szabálytalanság