Sokkoló tragédia történt a reggeli órákban: 14 éves kislányt gázoltak halálra

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló tragédia történt a reggeli órákban: 14 éves kislányt gázoltak halálra

A rendőrség közlése szerint szerint szerdán 7 óra 30 perc körül Kiskunfélegyháza belterületén, a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Csongrádi út kereszteződésében egy kamionos elütött egy kerékpárral közlekedő kislányt, aki vélhetően az iskolába tartott. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

A Bajcsy-Zsilinszky utcán haladt a kamion, amikor – eddig ismeretlen okból – elütötte a Csongrádi út kereszteződésében a kerékpárral közlekedő kislányt, írja a baon.hu.

A kamion vezetője azt mondta, hogy egyáltalán nem látta a kerékpáros gyermeket, valószínű a jármű takarásában hajtott elé. A sofőrt sokkolta a baleset, ezért mentőt hívtak hozzá. A gázolás pontos körülményeit a rendőrség még tovább vizsgálja. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gázolás

haláleset

kislány

félegyháza

tragédia