Fontos bejelentést tett a MÁV és a Volán: így utazhatunk mostantól ezeken a helyeken

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett a MÁV és a Volán: így utazhatunk mostantól ezeken a helyeken

Április 30-tól ismét csupán egy jegyet megváltva lehet utazni a MÁV-Volán-csoport és MAHART kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis népszerű kirándulóhelyeire - tájékoztatott a MÁV-Volán-csoport pénteken. A jegyek nemcsak a vonatra érvényesek a Dunakanyar térségében, hanem a Volánbuszra, a MAHART hajóira és HÉV járatokra is.

Emlékeztettek arra, hogy a Dunakanyar napijegyet 2020-ban vezették be először, tavaly már közel 7400 darabot értékesített a MÁV-START.

A jegyek nemcsak a vonatra érvényesek a Dunakanyar térségében, hanem a Volánbuszra, a MAHART hajóira és HÉV járatokra is.

A MÁV-Volán-csoport a belföldi turizmus támogatása érdekében az elmúlt években több integrált jegyet vezetett be, ezek között volt első a Dunakanyar napijegy. Ezután következett a Bakony napijegy és a Balaton körül érvényes 24 és 72 órás közös jegyek, amelyeket több tízezren váltották meg a tavalyi szezonban - ismertették a közleményben.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

utazás belföldön

dunakanyar

máv

mahart