Két autó ütközött Kecskemét közelében: több ember megsérült

MTI   
  Megosztom
Két autó ütközött Kecskemét közelében: több ember megsérült

Több ember megsérült, amikor két személyautó ütközött Jakabszállás és Kecskemét között az 54-es főúton szombat délután - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a főút 11-es kilométerszelvényében, Helvécia külterületén történt, a helyszíni vizsgálat és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon a fél útpályát lezárták. A közlemény szerint, több jármű haladt Jakabszállás irányába egymást követve. Miközben az elöl közlekedő jármű vezetője balra szándékozott kanyarodni, egy vele azonos irányba tartó személyautó sofőrje a konvojt megelőzte, és hátulról nekiütközött.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bács-kiskun megye

bács-kiskun megyei rendőr-főkapitányság

baleset

sérülés