Ennek sokan örülnek majd: újabb vidéki városban indítja el taxi-szolgáltatását a Bolt

MTI   
  Megosztom
Ennek sokan örülnek majd: újabb vidéki városban indítja el taxi-szolgáltatását a Bolt

Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi, ugyanis Európa vezető mobilitási platformja 2022.május 9-én Miskolcon is elindítja szolgáltatását. A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató a debreceni, pécsi és nyíregyházi nyitásokat követően indul el Borsod-Abaúj-Zemplém megye székhelyén, a folyamatos vidéki városnyitások sora viszont még közel sem állt meg.

Miskolcon az utazások alapdíja 450 Ft, a kilométerdíj 280 Ft, és a percdíj 70 Ft lesz. Annak érdekében, hogy minél több miskolci megismerje és kipróbálja a cég szolgáltatását, a vállalat az indulást követően első utazáshoz kötött promócióval várja utasait, melynek keretein belül 500 Ft-ot a Bolt áll az első három miskolci utazás árából. A felhasználók az app modern felületén látni fogják az utazás előzetesen kalkulált árát a fuvar megrendelésekor.

A sofőrök szempontjából is remek kedvezményekkel készül az észt alapítású vállalat: az első hat hónapban 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a cég rendszerén keresztül.

Amellett, hogy Miskolc nyüzsgő egyetemi város, olyan népszerű turisztikai célpontoknak ad helyet, mint a Diósgyőri vár, a Lillafüredi vízesés vagy a Miskolctapolcai Barlangfürdő. Mind a miskolciak, mind a városba látogatók részéről nagy az igény arra, hogy lehetőségük legyen egy megbízható taxi szolgáltatóval utazni, ezért választottuk Borsod-Abaúj-Zemplém megye székhelyét a következő városnyitásunk helyszínének

- mondta Láng László a Bolt magyarországi Country Manager-e a miskolci nyitás motivációival kapcsolatban.

A cég Miskolcon a már sikeres budapesti, debreceni, pécsi és nyíregyházi működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bolt

bolt taxi

taxi

taxi szolgáltatás