Újra megindult a forgalom: haladnak az autók a baleset után az M1-en, de erre számítsunk

HelloVidék   
  Megosztom
Újra megindult a forgalom: haladnak az autók a baleset után az M1-en, de erre számítsunk

A rendőrök befejezték a helyszínelést az M1-es autópálya külső forgalmi sávjában a Budapest felé vezető oldal 35-ös kilométerszelvényében, a forgalomkorlátozást feloldották. Újra teljes szélességében járható az érintett szakasz.

- írja a police.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri az autósokat, hogy fokozott figyelemmel és türelemmel vezessenek! Torlódásra, valamint lassú haladásra kell számítani!

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

utazás

közúti közlekedés

közúti baleset

m1-es autópálya