Szörnyű tragédia Székesfehérvárnál: lezuhant egy ejtőernyős

MTI   
  Megosztom
Szörnyű tragédia Székesfehérvárnál:  lezuhant egy ejtőernyős

Halálos ejtőernyős baleset történt Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren. A férfit újraélesztették, de belehalt sérüléseibe.

Feltehetően az ejtőernyő hibája miatt földbe csapódott egy férfi péntek délután a Székesfehérvár-Börgönd repülőtéren. A sérültet újraélesztették, de belehalt sérüléseibe – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs referense az MTI-vel.

Szabó Imre elmondta, hogy csoportos ejtőernyős ugrást hajtottak végre, de a férfi ernyője nem nyílt ki, ezért a segédernyővel próbált landolni, de lezuhant.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tragédia

baleset

ejtőernyős