Hatalmas fejlesztés zárult le Debrecenben: átalakították a város egyik veszélyes útszakaszát

HelloVidék   
  Megosztom
Hatalmas fejlesztés zárult le Debrecenben: átalakították a város egyik veszélyes útszakaszát

A fejlesztés keretében a 33. számú főutat 454 méter hosszon, a csatlakozó szakaszt pedig 230 méter hosszon építette át a Debreceni Mélyépítő Holding Kft., a Zemplénkő Kft. és a KE-VÍZ 21 Zrt.

Ahogy arról a Magyar Építők beszámolt, befejeződött a 2021 augusztusában elrajtolt és a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában megvalósult debreceni infrastrukturális fejlesztés. A „33. számú főút Nyíl utca - Hadházi úti csomópont átépítése" elnevezésű projekt a Debreceni Mélyépítő Holding Kft., a Zemplénkő Kft. és a KE-VÍZ 21 Zrt. kivitelezésében zajlott le. A fejlesztés a Technológiai és Ipari Minisztérium megbízásából, hazai forrásból valósult meg nettó 1.150.000.914. forint értékben.

A fejlesztés keretében a 33. sz. főutat 454 méter hosszon, a csatlakozó szakaszt pedig 230 méter hosszon építették át. A Bem téri csomópontban valamennyi szigettel elválasztott jobbra kanyarodó sáv és a gyalogos közlekedést szolgáló járda elkészült. A könyvtárnál jelentős sávbővítés valósult meg. A Homok utcai csatlakozásnál lévő autóbuszmegállót nagy teherbírású bazaltbeton burkolattal alakították ki. Befejeződött a burkolati jelek felfestése és a jelzőtáblák kihelyezése. Elvégezték a jelzőlámpák beüzemelését és összehangolását, valamint elkészült a főút Nyíl utcai szakaszának gyalogos védőkorlátja is. További részletek itt olvashatók.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

debrecen

hajdú-bihar megye

átépítés

útépítés

fejlesztés