Sokkoló részletek derültek ki a tragikus balesetről: két kislány is ült az autóban

HelloVidék   
  Megosztom
Sokkoló részletek derültek ki a tragikus balesetről: két kislány is ült az autóban

Egy nyolcéves gyermek súlyos sérüléseket szenvedett, amikor az édesanyja által vezetett Škoda áttért a szemközti sávba, és ütközött a szemből érkező, szabályosan közlekedő kamionnal a 86-os főúton. A balesetben a személyautót vezető nő szörnyethalt. A 38 éves nő nyaralásra indult két kislányával.

Nagyon gyorsan történt minden, annyit tudtam tenni, hogy megkapaszkodtam a kormányban, és már ütköztünk. A nyergesvontató irányíthatatlanná vált. A következő gondolatom már az volt, hogy ne jöjjön semmi szembe, és csak az árkot kerüljem el

- nyilatkozta a 112Press-nek a Scaniát vezető férfi, aki nem sérült meg a balesetben. A teherszállító 3 tonna rakománnyal közlekedett, írja a portál.

A hatéves kislány az elsődleges adatokkal szemben nem súlyos sérült, horzsolásokkal, karcolásokkal megúszta a balesetet. Őt a zalaegerszegi kórházban ápolják. Nyolcéves testvérét átszállították Pécsre. Ő koponyasérülés mellett többszörös végtagtörést és zúzódásokat szenvedett, tudta meg az RTL Klub.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

haláleset

rédicsi határátkelő

közúti baleset

86-os út