Elképesztő összegekért strandolhatunk idén: borsos ára van a nyaralásnak a hazai fürdőhelyeken

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő összegekért strandolhatunk idén: borsos ára van a nyaralásnak a hazai fürdőhelyeken

Az ország népszerű fürdőhelyein a belföldi vendégek leginkább 3-4 éjszakára érkeznek pihenni. Ezekért – a minőségtől függően – 50 ezer forinttól akár félmillió forintig kell fizetni. Az ár a legtöbb helyen a reggelit vagy jó esetben a félpanziós ellátást is tartalmazza, a fürdőbelépő viszont újabb költség: Hévízen például egy négytagú család 22 ezer forintért tud egész napos belépőt váltani.

Folyamatosan érkeztek a vendégek a hévízi tófürdőre, pedig egy egész napos felnőtt belépőért 6500 forintot kérnek. Ha gyerekekkel jön a család, van kedvezmény: két iskolás esetén a felnőtteknek 6-6, míg a gyerekeknek 5-5 ezer forintot kell fizetniük, tehát összesen 22 ezerért léphetnek be a fürdőbe, számol be az atv.hu.

A hévízi turisztikai egyesület elnöke szerint egy 4 fős család 45-50 ezer forintért kaphat szállást éjszakánként magánháznál, ha minimum 3 napra foglalnak.

Ha picit magasabbak az igények, vagy más színvonalat szeretnének, akkor a panziók vagy a kisebb szálláshelyek is rendelkezésre állnak. Itt a 65 ezer és 70 ezer forint közötti ár egy nagyon korrekt árnak számít

- vázolta Miklós Beatrix.

A július közepétől augusztus közepéig terjedő főszezoni kiemelt időszak, amikor már csak magasabb kategóriás szobákkal rendelkezünk. Ilyenkor egy lakosztály sok esetben csak 159 ezer forint/éjszaka/két fős áron vehető igénybe

- hangzott el a Hotel Europa Fit vezérigazgató-helyettesétől, Molnár Ágnestől.

Januárban foglaltam le a szállást. Teljesen normális. Öt éjszakára, félpanzióval, apartmanban fizetünk olyan 400 ezer forint körülit, de teljesen jó az étkezés, és ingyen belépő van a strandra

- osztotta meg az ATV Híradóval egy nyaraló.

Van olyan szálloda is, ahol a szobák felszereltségétől függ, hogy mennyit kell fizetni.

Áraink éjszakára lebontva, 75-95 ezer forint között mozognak félpanziós ellátással

- mondta Földesi-Berezvai Dóra, a Silver Hotel értékesítési referense.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nyaralás

fürdőbelépő

fürdőhelyek

árak