Szörnyű baleset történt az M7-esen: teljes az útlezárás ezen a szakaszon

HelloVidék   
  Megosztom
Szörnyű baleset történt az M7-esen: teljes az útlezárás ezen a szakaszon

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. július 3-án 9 óra 40 perc körül az M7-es autópályán, a Balaton irányába haladt egy autós, majd a 84-es kilométerszelvényénél eddig ismeretlen okból átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra. A baleset a balatonfüredi csomópont után történt. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, ezért a forgalmat bizonytalan ideig megállították, több kilométeres a torlódás. A baleset következtében egy nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen elhunyt.

A rendőrök a forgalmat Balatonvilágosnál a 7-es számú főútra terelik, ahonnan Polgárdinál van lehetőségük a járművezetőknek az autópályára visszatérni

- írja a police.hu.

Továbbra is tart a helyszínelés az érintett útszakaszon, ahol a forgalmat a rendőrök a 7-es számú főútra terelik.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

közlekedési baleset

m7-es autópálya

lepsény

forgalomelterelés

haláleset