Horrorbaleset Solymáron: majd agyoncsapták az autóst a leboruló gerendák

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset Solymáron: majd agyoncsapták az autóst a leboruló gerendák

Hajmeresztő balesetet szenvedett az a sofőr, akinek autójába egy másik kocsiról leboruló gerendák csapódtak Solymáron.

A szerencsétlen eset még szerda délelőtt történt a solymári Kert utcában – írta a police.hu. A pórul járt autós teljesen szabályosan közlekedett, mikor egy keresztutcából beforduló kocsi hagyta el a rakományát.

A gerendák a vétlen vezető autójára zúdultak, több darab még az utastérbe is befúródott, miután kiütötték a szélvédőt. A férfi szerencsére csak könnyebben sérült meg.

A szabályszegő faszállítót helyben 350 ezer forintra bírságolták, a rendőrség azonban továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

baleset

rendőrség