Horrorbaleset Solymáron: majd agyoncsapták az autóst a leboruló gerendák

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset Solymáron: majd agyoncsapták az autóst a leboruló gerendák

Hajmeresztő balesetet szenvedett az a sofőr, akinek autójába egy másik kocsiról leboruló gerendák csapódtak Solymáron.

A szerencsétlen eset még szerda délelőtt történt a solymári Kert utcában – írta a police.hu. A pórul járt autós teljesen szabályosan közlekedett, mikor egy keresztutcából beforduló kocsi hagyta el a rakományát.

A gerendák a vétlen vezető autójára zúdultak, több darab még az utastérbe is befúródott, miután kiütötték a szélvédőt. A férfi szerencsére csak könnyebben sérült meg.

A szabályszegő faszállítót helyben 350 ezer forintra bírságolták, a rendőrség azonban továbbra is vizsgálja a baleset körülményeit.

Fotó: police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

baleset

rendőrség