Autósok, figyelem: rengeteget kell várakozni ezen a határátkelőhelyen

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: rengeteget kell várakozni ezen a határátkelőhelyen

A Nyugat-Európából hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt hosszú a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen vasárnap délelőtt - közölte a rendőrség a honlapján.

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak három, az onnan érkezőknek kettő órát kell várakozniuk a határátlépésre, az autóbusszal utazóknak mindkét irányban két-két órát. Erős a forgalom a júliusban és augusztusban pénteken, szombaton és vasárnap 7 és 22 óra között működő ásotthalmi határátkelőhelyen, ahol mindkét irányban egyórás a várakozás.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Romániába tartóknak egy órát kell várakozniuk, ahogy a nagylaki közúti határátkelőhelyen is. Az utazók itt az egész nap üzemelő kiszombori átkelő felé kerülhetnek. Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

röszke

határátkelő

határátkelőhely

határátlépés

autópálya-határátkelőhely