Autósok, figyelem: marad az útlezárás ezen az útvonalon

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: marad az útlezárás ezen az útvonalon

Várhatóan augusztus 23-ig marad érvényben az olajszivárgás miatti útlezárás a Békés megyei Orosháza-Mezőkovácsháza összekötőúton, Orosháza és Kaszaper között - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Július 18-án föld alatti vezetéksérülés miatt olajszivárgás rongálta meg a burkolatot az érintett úton, a pusztaföldvári bekötőút után.

A külső cég által végzett talajminta laborvizsgálatok befejeződtek, az eredmények alapján további bontást és talajcserét nem kell végezni, így folytatódhatnak a helyreállítási munkálatok

- írják.

A földmű helyreállítása után az útalapot és az aszfaltrétegeket építik be a szakemberek, a megfelelő technológiai kötésidő és utókezelés után oldható fel a teljes útzár. Ezt követően már csak tereprendezési munkálatokra számíthatnak a közlekedők

- teszik hozzá.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útlezárás

olajszivárgás

békés

orosháza

mezőkovácsháza

kaszaper