Rettenetes baleset: kisiklott a vonat Sajónémetinél, itt vannak a tragédia részletei

HelloVidék   
  Megosztom
Rettenetes baleset: kisiklott a vonat Sajónémetinél, itt vannak a tragédia részletei

Közlekedési baleset történt 2022. augusztus 5-én 17 óra körül Sajónémeti és a 26-os számú út között lévő vasúti átjáróban. Egy személyautó és egy vonat ütközött össze.

Az autóban négy személy sérült meg

- írja a police.hu

A Mávinform Facebook-oldalán azt írták, hogy a Miskolc-Tiszai pályaudvarról Ózdra tartó személyvonat ütközött össze egy autóval a Sajónémeti megállónál lévő vasúti átjáróban:

A fénysorompó piros jelzést mutatott. A baleset következtében a motorvonat egy tengellyel kisiklott. A vonat utasai közül senki nem sérült meg.

Az autóban négyen utaztak, beszorultak a járműbe a baleset következtében. Az ózdi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve feszítővágóval szabadították ki az utasokat. A balesethez mentőhelikopter is érkezett – közölte a katasztrófavédelem.

Az utasokat Bánréve és Ózd között pótlóbusz szállítja. A baleset miatt a Miskolc-Ózd vonalon hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vasúti közlekedés

vasúti baleset

baleset

vonat

személyautó