Beütött az üzemanyaghiány: már közel száz benzinkúton nem lehet tankolni

HelloVidék   
  Megosztom
Beütött az üzemanyaghiány: már közel száz benzinkúton nem lehet tankolni

Országszerte már 100 körül van azoknak a benzinkutaknak a száma, ahol egyáltalán nem lehet tankolni az üzemanyaghiány miatt. Van olyan kút, ahol már elfogyott az augusztusra szánt mennyiség fele. A legnagyobb üzemeltető cégek korlátozásokat vezettek be. Az ATV Híradójának nyilatkozó szakértő szerint a korlátozások mértéke azért tér el jelentősen egymástól, mert erről nincs egységes szabályozás.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

benzin

benzinkutak

benzinkút

korlátozás

üzemanyaghiány