Fontos bejelentést tett a MÁV: erről minden utasnak tudnia kell

MTI   
  Megosztom
Fontos bejelentést tett a MÁV: erről minden utasnak tudnia kell

A vasútnál megrendelt 375 új jegykiadó automata több mint 80 százaléka, 324 darab már üzemel, a továbbiak telepítése várhatóan év végéig fejeződik be - közölte a MÁV-Start csütörtökön az MTI-vel. A vasúttársaságnál tavaly ősszel kezdődött az új jegykiadó automaták telepítése.

A MÁV-Start hangsúlyozza: országszerte mintegy 500 automatából juthat évente több millió utas az eddigieknél is kényelmesebben menetjegyhez, bérlethez.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máv-start

jegykiadó automata

vasúttársaság

vasúti közlekedés