Szörnyű vonatgázolás: besétált a sínek közé, így várta a halált a férfi Sorkikápolnánál

MTI   
  Megosztom
Szörnyű vonatgázolás: besétált a sínek közé, így várta a halált a férfi Sorkikápolnánál

A férfi a vonat alá zuhant, de túlélte a gázolást. A szerelvény 16 utasa között munkából hazafelé tartó ápolónő is volt. Ő is azonnal ment segíteni, bár azt mondták neki, hogy ne szálljon le a vonatról.

Öngyilkossági szándékkal állt a sínekre hétfőn délelőtt egy férfi Hatmajor forgalmi kitérő és Sorkikápolna között, egy bányaterület mellett. A Szombathelyről Zalaszentivánra tartó vonat a síneken álló férfit elütötte - írta a Nyugat.hu.

A férfit aztán a szombathelyi tűzoltók emelték ki a sínek közül és a mentők életveszélyes állapotban a szombathelyi Markusovszky kórházba szállították.

A mozdonyvezető az eset után kérte a felmentését az aznapi munkavégzés alól, ezért a helyszíni szemle befejését követően más vezetővel indult tovább a vonat.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

öngyilkosság

vonatgázolás