Ne lepődj meg, ha traktorok lepik el az utat: gazdatüntetést szerveznek augusztus 20-ra

HelloVidék   
  Megosztom
Ne lepődj meg, ha traktorok lepik el az utat: gazdatüntetést szerveznek augusztus 20-ra

„Most a vidék jön!” - olvasható a Likvid Kontroll Kft. eseményének leírásában. Az országos gazdatüntetés célja, hogy augusztus 20-án vidéken az autópályákon és főútvonalakon 6:00 órától, Budapesten a Duna partján a belvárosi rakparton 18.00 órától tüntessenek.

Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő az esemény főszervezője, egy videóban beszélt a tüntetés részleteiről, céljáról. Az esemény kommentjei között felmerült kérdésként, hogy valóban megtartják-e a tüntetést, de a polgármester az erről szóló videójában határozottan leszögezte, hogy „felveszik a kesztyűt”, megtartják a tüntetést.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szabó bálint

tüntetés

traktor

országos gazdatüntetés

gazdatüntetés