Figyelem! Harci járművek vonulnak át Magyarországon: itt vannak a részletek a konvojról

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Figyelem! Harci járművek vonulnak át Magyarországon: itt vannak a részletek a konvojról

Ne megszokásból vezessetek hétfőn! - figyelmeztet a Honvédelmi Minisztérium.

A TISZA Többnemzeti Műszaki Zászlóalj magyarországi modulja gyakorlaton vesz részt holnaptól, ezért Hajdúhadház és Szentes között 2022. 08. 22-én a kora reggeli óráktól megnövekedett katonai járműforgalomra kell számítani az alábbi útvonalakon:

Hajdúhadház - 4. főút - 354. főút - M35 autópálya - 47. út - Berettyóújfalu- 47 - Szeghalom - 47. főút - Gyomaendrőd - 443. út - Szarvas - 45. főút - Szentes - 45. főút - Szentes valamint Hajdúhadház - 4. főút - Debrecen - 4. főút - Püspökladány - 4 - Kenderes - 4 - Szajol - 4 - Szolnok - 4 - 442. főút - Rákóczifala - 442 - Martfű - 442 - 44. főút - 45. főút - Kunszentmárton - 45 - 451. főút - Szentes útvonalakon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel azok mérete és sebessége, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják. Kérünk mindenkit, hogy a katonai szállítmány közelében minden esetben az aktuális útviszonyok, valamint az időjárási és látási körülmények figyelembevételével közlekedjen.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

katonai járművek

kovoj

harckocsi

tank

közlekedés