Halálos közúti baleset: kisbusz karambolozott, teljes az útzár az M5-ös autópálya ezen szakaszán

HelloVidék   
  Megosztom
Halálos közúti baleset: kisbusz karambolozott, teljes az útzár az M5-ös autópálya ezen szakaszán

Halálos baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Városföld térségében. A baleset 2022. augusztus 27-én 9 óra 43 perc körül történt a sztráda 98-as kilométerszelvényénél, ahol egy kisbusz többször szalagkorlátnak ütközött. Az elsődleges adatok szerint a balesetben többen is megsérültek, valamint egy ember a helyszínen meghalt.

A baleset helyszínére több mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. Az érintett szakaszon mindkét oldalon forgalmi akadály és torlódás alakult ki, ugyanis a pálya Szeged felé vezető oldalára, a belső sávba is törmelék került, ezért ott félpályán halad a forgalom.

- írja a police.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

közúti baleset

kisbusz

városföld

bács-kiskun megye

m5-ös autópálya