Autósok, figyelem: harci járművek vonulnak át ezen az útszakaszon

MTI   
  Megosztom
Autósok, figyelem: harci járművek vonulnak át ezen az útszakaszon

Katonai konvojokra kell számítani Szolnok és Újdörögd között hétfőn és pénteken. A Magyar Honvédség azt kéri a járművezetőktől, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel a méretük és sebességük, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A Honvédelmi Minisztérium közleményében azt írta: megnövekedett katonai járműforgalomra lehet számítani hétfőn kora reggel Szolnok és Újdörögd között az M4-es, az M0-s autóúton, az M7-es autópályán, valamint a 8-as és a 77-es főúton.

Szintén fokozott forgalomra kell készülni szeptember 2-án délelőtt az Újdörögd - 77-es főút - 8-as főút - M7-es - M0-s - M4-es - Szolnok útvonalon.

A Magyar Honvédség azt kéri a járművezetőktől, hogy a közlekedési szabályok betartásával és kellő óvatossággal közelítsék meg a katonai járműveket, mivel a méretük és sebességük, valamint a konvojok hossza és haladásának módja eltér a mindennapi közúti közlekedésben megszokottól.

A járművek haladását a konvoj elején és végén kísérőjárművek biztosítják, a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépkocsi

- jelezték.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

konvoj

harci járművek

szolnok

újdörög

magyar honvédség