Horrorbaleset: többen meghaltak a ma reggeli vasúti szerencsétlenségben

HelloVidék   
  Megosztom
Horrorbaleset: többen meghaltak a ma reggeli vasúti szerencsétlenségben

Hétfő reggel 6 óra 45 perckor Kunfehértó térségében - egy földutat keresztező vasúti átjáróban - egy motorvonat és egy személyautó ütközött - közölte a rendőrség.

A autó sofőrje és négy utasa a baleset következtében a helyszínen életüket vesztették - közölte a police.hu. Az elsődleges adatok szerint a vonat utasainak nem lett baja, azonban a mozdonyvezetőt könnyű sérülésekkel szállították kórházba. A helyszínelés ideje alatt az 5412-es számú út 7-es kilométerénél félpályás forgalomkorlátozás van érvényben.

Frissítés: heten haltak meg a szörnyű balesetben

Időközben újabb, megrázó hírek érkeztek a reggeli vonatbalesetről, amelyről a Hellovidék korábban itt adott hírt. Nem öten, hanem heten ültek a kis Corsában. Kiderült, mostanra már hét halálos áldozata van annak a hétfő reggeli balesetnek, amelyben összeütközött egy motorvonat és egy autó Kiskunhalas és Kunfehértó között - tette közzé a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovodék

baleset

vonatbaleset