Egyhetes razzia indult a magyar utakon: ezekre a sofőrökre vadásznak a hazai utakon

HelloVidék   
  Megosztom
Egyhetes razzia indult a magyar utakon: ezekre a sofőrökre vadásznak a hazai utakon

Szeptember 16. és 22. között fokozott közúti ellenőrzésre számíthatnak az autósok az egész ország területén – számolt be a police.hu.

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (Roadpol) szeptember 16-22. között hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozik.

Ezen kívül nagy hangsúlyt kap a személy- és vagyonbiztonságot a figyelem elvonásával veszélyeztető egyéb cselekmények, mint például a jármű vezetőjének menet közben bármilyen elektronikai eszköz működtetésének, ilyen eszközön képi vagy szöveges adatok megtekintésének felderítése is.

Címlapkép: Getty Images

RENGETEGET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

police

ellenőrzés az utakon

autó

ellenőrzés

trafipax