Itt a bejelentés: újabb vidéki településeke indítja el a házhozszállítást a Wolt - itt a lsita!

HelloVidék   
  Megosztom
Itt a bejelentés: újabb vidéki településeke indítja el a házhozszállítást a Wolt - itt a lsita!

Tíz új településen indítja el a szolgáltatását a Wolt ősszel: szeptember közepe óta már a dél-budapesti agglomerációban (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti és Taksony) élők is kipróbálhatják a Wolt gyors házhozszállítását, ezt követően októberben Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novemberben pedig Váccal és Ürömmel bővül a kiszállítási terület. Ősztől tehát már több mint 30 településen, az ország lakosságának közel fele számára lesz elérhető a Wolton történő kényelmes házhozszállítás, legyen szó pizzáról, thai tésztáról, vagy akár a heti nagybevásárlásról. Az új városokban különleges kedvezményes ajánlatokkal indul el a szolgáltatás.

Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók részéről van igény a szolgáltatásunkra, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket. Célunk, hogy a platformunkon egyre nagyobb számú vásárlót és kereskedőt tudjunk összekötni és még több kereskedő számára nyissunk új értékesítési csatornát, miközben futár partnereinknek rugalmas munkavégzési lehetőséget kínálunk. Bízunk benne, hogy segíteni tudjuk a vállalkozásokat abban, hogy az előttünk álló őszi időszakban is még több vásárlót és vendéget érhessenek el

- mondta Sabjányi László, a cég Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van a gyors házhozszállításra. Különösen igaz ez Budapest környékére, ahol a jellemzően Budapesten dolgozó lakók otthonaikban, esténként és hétvégén is szeretnének rendelni. A dél-budapesti agglomeráció az ország leggyorsabban növekvő régiója, így fontos számunkra, hogy a szolgáltatásunkat itt is minél többen érhessék el

- tette hozzá Sabjányi László.

Zalaegerszegen - amely az egyik utolsó olyan nagyváros az országban, ahol eddig még nem jelentek meg a kék táskás futár partnerei - közel 30 partnerrel indul majd el a házhozszállítás, így az ott élők az melegételek mellett állateledeltől kezdve a virágokon át az élelmiszerekig közel tízezer termék közül választhatnak majd az alkalmazásában.

A cég rugalmas szolgáltatásokkal is bővíti az éttermi és kiskereskedelmi partnerek részére a házhozszállítási platformot. A Wolt Drive segítségével a kereskedők a saját webshopjukon fogadják a rendeléseket és a Wolt futárok viszik házhoz a rendelt terméket vagy ételeket, míg a Wolt Self-delivery szolgáltatás révén a vásárlók az alkalmazásban rendelhetnek az éttermektől vagy üzletektől, ám a kereskedő partnerek a kiszállítást saját futárokkal végzik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovdék

wolt

wolt futár

futárszolgálat

zalaegerszeg

gödöllő

tököl

dunaharaszti

halásztelek

szigethalom

vác

üröm