Pofátlanság a köbön: füstölögtek a gumik, akkorát büntetőfékezett a 2-es úton + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Pofátlanság a köbön: füstölögtek a gumik, akkorát büntetőfékezett a 2-es úton + videó

A Bpiautosok.hu olvasója dudálással nehezményezte, hogy szabálytalanul, kanyar előtt előzték meg a 2-es úton Göd felé. A bosszú nem maradt el: a Toyota vezetője akkorát büntetőfékezett, hogy még a gumik is füstöltek.

A Bpiautosok.hu olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt, Sződligeten, Göd irányába tartva, október 2-án 08:39-kor.

Ahogy írták:

Záróvonalon, félig az én sávomban, félig a szembejövő sávban, majdnem engem leszorítva, kanyar előtt, szabálytalan módon előzött meg az autó, majd elém érve, füstölő gumikkal "büntetőfékezett.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

autó

közlekedés

büntetőfékezés