Akciófilmbe illő jelenet: kétszer is megpördült az autós a levegőben, videón az elképesztő manőver

HelloVidék   
  Megosztom
Akciófilmbe illő jelenet: kétszer is megpördült az autós a levegőben, videón az elképesztő manőver

Kamera rögzítette, ahogy a levegőbe repül, majd kétszer is megpördült egy kocsi, végül az oldalára borulva áll meg a Vas megyei Toronyban. A pénteki balesetben az RTL Híradó információi szerint a sofőr későn vette észre az előtte kanyarodó autót, nekiment, majd egy zárva lévő bolt elé csapódott. Úgy tudjuk, a sofőr gyorsabban hajtott a megengedettnél. Őt és utasát is könnyű sérülésekkel vitték kórházba.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

baleset

videó

rtl híradó

sofőr

kórház

vas megye

torony