Figyelem, jövő héten nem mennek a vonatok: vágányzár lesz, dolgoznak a vidéki vasútvonalon

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, jövő héten nem mennek a vonatok: vágányzár lesz, dolgoznak a vidéki vasútvonalon

Pályakarbantartási munkákat végeznek a Győr–Sopron vasútvonalon 2022. november 14-én hétfőn, ezért Győr és Csorna állomások között egyes vonatok helyett vonatpótló autóbuszok közlekednek majd – áll a GYSEV közleményében.

A vonatpótló autóbuszos közlekedés miatt az érintett vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Csorna és Sopron között, illetve Csorna és Szombathely állomások között is változik egyes vonatok menetrendje.

A GYSEV felhívja az utasok figyelmét, hogy az IC312, IC310, IC311 és IC313 sz. vonatoknál nemzetközi utazás esetében, valamint a Szombathely–Szentgotthárd szakaszra/szakaszról az eljutás külön Győr–Szombathely viszonylatú vonatpótló autóbuszokkal biztosított Budapest-Keleti pu. felől/felé, melyek nem érintik Csorna és Répcelak állomásokat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vágányzár

gysev