Figyelem, itt a MÁV bejelentése: 60 perces késések, fennakadások várhatóak ezeken a vonalokon

MTI   
  Megosztom
Figyelem, itt a MÁV bejelentése: 60 perces késések, fennakadások várhatóak ezeken a vonalokon

A vasárnap hajnali és délelőtti viharok után több vasútvonalon fennakadásokra kell számítani napközben is - közölte a Mávinform. Akár 40-60 percet is késhetnek a vonatok, a viharos időjárás miatt késnek a vonatok a miskolci fővonalon is.

A vasúttársaság honlapján olvasható tájékoztatás szerint késnek a vonatok a Balatonszentgyörgy-Nagykanizsa szakaszon.

Jelentős késésekre kell számítani a Győr-Veszprém vonalon is. Zirc és Eplény között fakidőlés miatt áll a forgalom. A korábbi tájékoztatás szerint a miskolci fővonalon is késnek a szerelvények.

A szlovák vasút a viharos időjárás miatt nem közlekedteti a Hernád IC-ket, vonatpótlást sem biztosít Hidasnémeti és Kassa között

- írta a Mávinform.

A viharos időjárás miatt késnek a vonatok a miskolci fővonalon

A korlátozások miatt a miskolci fővonalon 15-25 perccel megnő a menetidő.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

késések

mávinform

máv

vasúti közlekedés

késések