Nem hétköznapi zsákmány: mutatjuk, mire bukkantak a pénzügyőrök egy furgonban

MTI   
  Megosztom
Nem hétköznapi zsákmány: mutatjuk, mire bukkantak a pénzügyőrök egy furgonban

Okmány nélküli kutyakölyköket találtak a pénzügyőrök egy román rendszámú furgonban az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).

A NAV tájékoztatása szerint a hét, bulldog jellegű kutyát állatszállító dobozban, víz nélkül vitte egy román férfi egy utánfutós furgon rakterében.

A Romániából érkező, Olaszországba tartó sofőr az igazoltatáskor semmilyen dokumentumot nem tudott felmutatni az alig hathetes állatokról, ezért a NAV munkatársai értesítették a kormányhivatal hatósági állatorvosát, aki megállapította, hogy a kölyköknek nincs oltásuk, csipjük és állatútlevelük sem, okmány hiányában és a koruk miatt nem szállíthatók

- írta a NAV. Hozzátették, a román férfi azonnal lemondott a kiskutyákról, amelyeket ezután egy magyarországi alapítvány fogadott be.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? IGEN, VAN! MEGÉRI VÁLTANI

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes szémlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kutyakölyök

pénzügyőrök

kutyák

nemzeti adó- és vámhivatal