Fogadjunk, még nem láttál ilyen karácsonyfát! Pompázatos látvány fogadja az autósokat

HelloVidék   
  Megosztom
Fogadjunk, még nem láttál ilyen karácsonyfát! Pompázatos látvány fogadja az autósokat

A Magyar Közút hagyományt teremtve immár második alkalommal alakította át karácsonyfává az M0-s autóúton található Megyeri-hidat az ünnepi szezon alatt. A tavalyi év sikere után rengeteg pozitív visszajelzést kapott a társaság, így nem volt kérdés, hogy idén is ezzel az egyedülálló látványossággal készülnek karácsonyra a közutasok. Energiatakarékossági okokból idén csak az alap díszvilágítását felhasználva váltott zöld színre a híd, de cserébe ezúttal mind a két pilont átszínezik két hétvégén át. A közútkezelő friss fotókat publikált a közösségi oldalain az ünnepi díszbe öltözött pilonokról.

Sőt, az első három napon mindkét pilon mindkét oldalára karácsonyi csúcsdíszt is kivetítenek a szakemberek. A második hétvégén december 30-tól január 1-ig, vagyis jövő hétvégén pompázik zöld színben az ország egyik leghíresebb és legkedveltebb hídja. A kijelölt napokon napnyugtától másnap hajnalig, vagyis a már megszokott alap díszvilágítás ideje alatt bárki megcsodálhatja majd az ország legnagyobb karácsonyfáit.

A két, egyenként 100 méter magas karácsonyfává alakított pilonról készült friss fotók elérhetőek a Magyar Közút közösségi oldalain.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

magyar közút

karácsonyfák

m0

megyeri-híd

pilonok