Figyelem, változik a bérletek érvényességi ideje: a busszal és vonattal közlekedőket is érinti

MTI   
  Megosztom
Figyelem, változik a bérletek érvényességi ideje: a busszal és vonattal közlekedőket is érinti

Meghosszabbodik a decemberi helyközi- és helyi bérletek érvényességi ideje; a decemberi, illetve második félhavi helyközi bérletek január 9-ig érvényesek a MÁV-Volán-csoport helyközi vonat és busz járatain - közölte a Mávinform honlapján vasárnap.

Szeged helyi közösségi közlekedésében a 2022. december havi (tanuló, nyugdíjas, dolgozó, kisgyermekes), 2022. negyedik negyedéves, a 2022. második féléves és a 2022. éves bérleteket is elfogadják január 9-ig.

Balmazújvárosban a december havi teljes árú és tanuló bérleteket január 9-ig, a 4 havi (szeptember-december közötti) tanuló bérleteket január 20-án éjfélig fogadják el a helyi Volánbusz járatokon.

Bátonyterenyén január 15-ig utazhatnak a december havi és szeptembertől decemberig szóló 4 havi teljes árú és tanuló bérletekkel a helyi buszokon.

A hosszabbítás célja, hogy az év elején megkönnyítsék a bérletvásárlást - tudatta a Mávinform.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

máv

mávinform

volán

bérletek

volánbusz