Ilyet se láttál még: TikTok-videó készült arról, hogyan javítják ki az ország könyörtelen közútjait

HelloVidék   
  Megosztom
Ilyet se láttál még: TikTok-videó készült arról, hogyan javítják ki az ország könyörtelen közútjait

Nem szereti a közút ezt a nyirkos januári időjárást, és az irdatlan sok csapadékot! Sok lesz a kátyú, amin aztán lehet mérgelődni! Ilyen sem volt még: a kátyúk keletkezéséről osztott meg TikTok videót a Magyar Közút!

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. az elmúlt napokban a hóeltakarításra és a síkosságmentesítésre koncentrált, de most a kátyúk javítása veszi át a főszerepet - írták közleményükben. A társaság az utakon végzett munkája mellett folyamatosan nagy figyelmet fordít arra, hogy az autósokat leginkább érintő és érdeklő témákat rendhagyó módon dolgozza fel. Az év elején, amikor a legtöbb burkolathiba keletkezik az időjárás miatt, akkor a sajtóban és a közösségi oldalakon is az egyik legfelkapottabb téma az utak állapota és a kátyúhelyzet.

A Magyar Közút ezért a legnépszerűbb közösségi oldalán, kifejezetten a TikTok-ra készített egy rövid, velős, egyben közérthető videót arról, hogyan alakulnak ki télen a kátyúk és azokat hogyan tudják javítani ilyen időjárási körülmények között. Ettől egyszerűbben és közérthetőbben már nem lehet körbejárni ezt a témát, így a TikTok videót minden közlekedő figyelmébe ajánlja a közútkezelő:

@magyarkozut Ettől egyszerűbben már nem lehet összefoglalni ezt a témát. #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Magyar Közút beruházásában tavaly egyébként 960 kilométernyi út teljes körűen megújult, míg saját kivitelezésben, a Magyar Falu Program támogatásának köszönhetően mintegy 800 kilométernyi mellékút felújítását végezhette el. Ezen felül tavaly 11 ezer tonna hideg- és 82 ezer tonna melegaszfaltot dolgozott be a kátyúk megszüntetése során.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

közút

tiktok

tiktok-videó

kátyú