Hihetetlen, ami az M1-es autópályán történt: videón a nem mindennapi szarvasvágta

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, ami az M1-es autópályán történt: videón a nem mindennapi szarvasvágta

Nem mindennapi látványban lehetett része annak, aki az M1-es autópálya szárligeti lehajtójánál autózott kedden délután 17 órakor. A szarvascsorda tagjai egyesével ugrottak át a szalagkorláton, majd szaladtak tovább az útjukon. Videón a látványosság. 

Szarvas rudli okozott meglepetést az M1-es autópálya szárligeti lehajtójánál február 21-én, kedden 17 órakor. Mint az az olvasónk fedélzeti kamerája által rögzített felvételen is látszik, a szélsebes vadak kecses mozdulattal szökkentek át szép sorjában a lehajtónál lévő szalagkorláton, mígnem mindannyian átkeltek a lehajtón

tájékoztatott a kemma.hu.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szarvasrudli

videó

m1-es autópálya