Különös jelenség a magyar utakon: súlyos bírság járhat érte, ha nem vesszük észre

HelloVidék   
  Megosztom
Különös jelenség a magyar utakon: súlyos bírság járhat érte, ha nem vesszük észre

Az új, kihelyezett, fix traffipaxdobozokat vet be itthon a rendőrség. Most az új eszközöket térképre is rakták, csak egy kicsit kell távolítani a térképet és máris látható, hol vannak az új traffipaxok – írja a vezess.hu.

Ahogy a portál írja, a sebességmérő készülékeke a fémkalitkákba lehet belehelyezni, hogy tetten érjék a gyorshajtókat. A rendőrség bevallása szerint nem mindig van készülék a dobozokban, cserélgetik őket.

Itt a térkép, hogy hol lesznek kihelyezve a boxok:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

trafipax

sebességmérés

sebességellenőrzés