Elképesztő pusztítást végzett a hétvégi vihar: fák dőltek ki, tetők mentek tönkre

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő pusztítást végzett a hétvégi vihar: fák dőltek ki, tetők mentek tönkre

Elképesztő sok munkájuk volt az elmúlt napokban a Balatonboglár, Fonyód, Látrány, Karád települések önkéntes tűzoltóinak. Számos településen épületekre és az úttestre is dőltek fák, de hála megfeszített munkájuknak, a problémákat mindenhol sikerült megoldani.

Az elmúlt szeles,esős napok is hoztak munkát bőven tűzoltóinknak és nem csak megye szerte. Boglár I-es működési területén számos viharkár keletkezett,amit Látrány ÖTE, Karád ÖTE és Fonyód ÖTE segítségével sikeresen,gond nélkül felszámoltunk

- írta posztjában a balatonboglári Önkormányzati Tűzoltóság.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vihar

viharkár

fakidőlés

tetőrongálás

önkéntes tűzoltók

balatonboglár

fonyód

látránym karád