Brutális: halálra verte ismerősét két zalai férfi

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális: halálra verte ismerősét két zalai férfi

A Zala vármegyei rendőrök három óra alatt elfogták azt a két férfit, akik úgy megverték egyik ismerősüket, hogy az belehalt sérüléseibe.

A közlemény szerint a rendőrségre 2024. március 4-én 18 óra 17 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi feltehetően egy elásott holttestet talált Zalaegerszegen, a volt szennyvíztelep területén.

A nyomozók elfogták a 21 éves helyi és a 32 éves nemesapáti férfit, és halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat - számolt be róla honlapján a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

rendőrség

tragédia

halál