Fontos bejelentést tettek közzé: ennek sokan örülnek majd a Balatonnál

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos bejelentést tettek közzé: ennek sokan örülnek majd a Balatonnál

Május végéig lehet géppel vágni a hínárt a vízügy hozzájárulásával, azokon a balatoni strandokon, ahol erre szükség van.

Lombár Gábor, az önkormányzatokat tömörítő Balatoni Szövetség elnöke a hirbalaton.hu-nak elmondta, a hínárvágáshoz a mederkezelő, azaz a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság balatoni kirendeltségének a hozzájárulására van szükség.

Ez akkor kapható meg, ha az érintett strand rendelkezik legalább egyféle engedéllyel – népegészségügyi-, vízjogi-, vagy jegyzői határozattal – arról, hogy fürdőhelynek minősül.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

balaton

hínár

vágás