Kifakadt Koltai Róbert: ezért tiltották ki Ócsáról a legendás magyar színművészt

HelloVidék   
  Megosztom
Kifakadt Koltai Róbert: ezért tiltották ki Ócsáról a legendás magyar színművészt

Nemkívánatos személy lett Ócsán Koltai Róbert. A színészt nemrég a helyi művelődési ház felkérte egy önálló estre, két hét múlva aztán mégis lemondták a meghívását a polgármester ellenkezése miatt.

Koltai Róbert színművész a Facebookon tette közzé azt a nyílt levelet, amelyet Ócsa polgármesterének címzett.

Alulírott Koltai Róbert immár 80 éves színész vagyok, amúgy Jászai Mari-díjas érdemes művész, rendező, filmrendező, a Halhatatlanok Társulatának Örökös tagja, számtalan szereppel, sok-sok színházi, tv- és filmszereppel a hátam mögött. Munkámat sok elismerés érte a közönség és a szakma részéről is. Rengeteg előadás és még annál is több önálló est számtalan helyen. Az önálló estek ugyanolyan fontos és örömteli élményekkel ajándékoztak meg, mint a hivatalos előadások

- hívta fel a figyelmet.

Mint mondta, mindeddig szinte mindenhol örömöt tudott nyújtani a közönségnek egyetlen hely kivételével, és ez a hely Ócsa volt.

Megérkezett a felkérés az ócsai művelődési háztól egy kétórás önálló estről, rá két hétre jött a lemondás telefonon, miszerint a polgármester úr nem engedélyezi. Nemkívánatos személy lettem, tisztelt ócsai közönség, jóllehet a többi szereplés kárpótol. Nem sorolom fel, hogy hol mindenhol várják tárt karokkal zenés estemet Dés László dalaival. Sajnálom!

– fejezte be a posztot Koltai Róbert.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

életmód

ócsa

tiltás

színész