Túrázók, figyelem: bezár az egyik legnépszerűbb hazai turistaház - ki nem találod, mi lesz a sorsa

HelloVidék   
  Megosztom
Túrázók, figyelem: bezár az egyik legnépszerűbb hazai turistaház - ki nem találod, mi lesz a sorsa

A hír ennyi: májustól fél évre bezár a Nagy-Hideg-hegyi turistaház. A közel 90 éves ház felújítása és karbantartása nem halasztható tovább, eközben azonban a vendéglátásnak szünetelnie kell.

Ezúton tájékoztatjuk a Börzsöny túrázóit és a Duna-Ipoly Nemzeti Park látogatóit, hogy a Nagy-Hideg-hegyi turistaház 2024. május 1-től előre láthatóan őszig felújítás miatt zárva tart

– áll a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatóság közleményében.

A közel 90 éves ház felújítása és karbantartása nem halasztható tovább, eközben azonban a vendéglátásnak szünetelnie kell. A felújítás idejére az igazgatóság a túrázók szíves türelmét és megértését kéri.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

turistaház

felújítás

bezárás