Brutális verekedés a református iskolában: 4 lány nekiesett egy tízéves fiúnak, majdnem halálra rugdosták

RTL   
  Megosztom
Brutális verekedés a református iskolában: 4 lány nekiesett egy tízéves fiúnak, majdnem halálra rugdosták


Életveszélyesen megsérült, megműtötték, az intenzív osztályon fekszik az a 10 éves fiú, akit lányok vertek meg. A brutális bántalmazás szerdán, egy kemecsei iskolában az udvaron történt. A református egyház fenntartásában működő iskola elismerte a történteket, jelezték, hogy belső vizsgálatot indítanak - közölte az RTL Híradója.




 

 


 

Ahogy az RTL beszámolt róla, a brutális bántalmazás szerdán, egy kemecsei iskolában az udvaron történt. Hátulról rántották le a földre, aztán megrugdosták. A gyereket két másik fiú segített felállni, ők kísérték oda egy tanárhoz is, és mondták el, mi történt. Később értesíteni kellett a fiú szüleit, hogy a gyerekük alig tud felállni és nagy fájdalmai vannak, mentőt hívtak hozzá.

Végül kiderült, hogy a kisfiú lépe megrepedt, ezért életmentő műtétet kellett rajta végrehajtani, eltávolították a szervét.

A csatorna szerint a fiúnak továbbra is nagy fájdalmai vannak, sokat sír. A református egyház fenntartásában működő iskola elismerte a történteket, jelezték, hogy belső vizsgálatot indítanak. Az elkövetőkkel az intézmény igazgatója ült le beszélni a várható következményekről. Hogy az iskola tanulói maradhatnak-e, arról nem beszélt. A Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Rendőr-főkapitányság életveszélyt okozó testi sértés gyanújával indított nyomozást.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

rendőrség

bántalmazás