Több mint százmilliót költöttek erre a békés vármegyei bölcsődére: íme az eredmény

MTI   
  Megosztom
Több mint százmilliót költöttek erre a békés vármegyei bölcsődére: íme az eredmény

Befejeződött a bölcsőde több mint 110 millió forintból elvégzett felújítása a Békés vármegyei Mezőhegyesen.

A 4 500 lakosú dél-békési város önkormányzata 111 millió forintot nyert el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) Plusz keretéből. Az összegből elvégezték az egy óvodai és egy bölcsődei csoportot befogadó épület külső hőszigetelését, a nyílászárók cseréjét, a fűtési és épületvillamossági rendszerek korszerűsítését, a pince vízszigetelését és napelemeket telepítettek.

A fejlesztéssel teljessé vált az önkormányzat törekvése, hogy a településen a bölcsődések és az óvodások által használt épületek mindegyike megújuljon.

Mezőhegyesen novemberben adták át a 125 millió forintos uniós támogatásból kibővített és felújított Ruisz Gyula utcai kétcsoportos, 50 férőhelyes óvodát.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

otthon

mezőhegyes

bölcsöde

felújítás